Herbalife Ayrıcalıklı Müşteri Kaydı Üyesi

herbalife uyelik

www.myherbalife.com

Hiçbir ücret ödemeden, Ayrıcalıklı Müşterimiz olarak hemen

indirim ile ürünlerimizin tadını çıkarmaya başla!

Daha fazla ürün tüket, daha büyük indirimlere ulaş.

Sponsor Herbalife ID Numarası

Sponsor Soyadı (İlk 3 Harf)

Sonsor Bilgileri İçin Arayınız

+90 506 061 47 57

kayit

Bazı Ürünlerimizin Satış Puanı:

  • – Formul 1 Shake 23,95 Satış Puanı
  • – Çay100gr            34,95 Satış Puanı
  • – Çay50gr              19,95 Satış Puanı
  • – Aloe Vera            24,95 Satış Puanı
  • – Thermo               30,95 Satış Puanı
  • – Vitamin               13,55 Satış Puanı
  • – Protein Bar         13,22 Satış Puanı
  • – Şampuan            08,30 Satış Puanı

herbalife-ayricalikli-uyelikÜrün almaya devam ettikçe indirim oranınız hızla değişir ve gün geçtikçe daha fazla indirim hakkı kazanırsınız. Bu Herbalife ürünleri uzun vadede kullanmanıza ve daha fazla sonuç almanıza olanak sağlar.

Herbalife üyesi olarak ürünleri ne kadar indirimli alırım? Herbalife ürünlerini daha ucuza almak için üyelik gerçekleştirdiniz. Şimdi bakalım ürünleri ne kadara alacaksınız? Herbalife üyelik programı belirli aşamalardan oluşmaktadır, ilk aşamada satın alacağınız her üründen %15 indirim alırsınız. Yani örneğin 100 TL’lik bir ürün almak istiyorsunuz, normal fiyatı 100 TL iken siz aynı ürünü 85 TL’ye alırsınız. Her alışverişinizde puan kazanırsınız ve puanlarınızı Herbalife profilinizden takip edebilirsiniz. Kazandığınız puanlar 100 puana ulaştığınızda indirim oranınız %25 olur. Yani 100 TL’lik ürünü 75 TL’ye almaya başlarsınız. Aynı yıl içerisinde 500 puana ulaşırsanız tam %35 indirim kazanırsınız. Yani aynı ürünü sadece 65 TL’ye alırsınız.

Harika değil mi?

1 16Hedeflerinizi Hayalleriniz Belirler
Bir insanın yaşımını hedefleri şekillendirir. Her insan ulaşmak istediği hedef doğrultusunda hareket eder ve o hedefe ulaşabilmek için doğru hamleleri yapar. Astronot olmak, evlenmek, araba almak…

Hedeflerinizin büyüklüğünü ise hayalleriniz belirler. Hayalleriniz ne kadar büyükse hedefleriniz de o kadar büyük olacaktır.

Hayallerinizi belirleyen şey ise ruhunuzdaki heyecandır. İçinizdeki heyecana imkan tanıyın…

 

 

 

Kendi İşinizin Patronu Olun
bu isi yapanlar cok para kazaniyorÇalışma saatlerini, çalışma şeklini ve hedeflerini belirlediğiniz bir iş kurabilir ve patronu siz olabilirsiniz.

Aylık ya da yıllık satış yapmak gibi farklı konularda zorunluluğunuz bulunmaz. Siz kendi hedefleriniz peşinde koşarsınız.

İstediğiniz gün ve saatlerde çalışabilir, istemediğiniz zamanlarda çalışmayabilirsiniz ve bu konuda hesap vermeniz gereken tek kişi siz olabilirsiniz.

İsterseniz ek gelir olarak yapabilir ya da ek gelir olarak başladığınız işinizi ileride düzenli gelire çevirebilirsiniz. İsterseniz de içinizdeki girişimci ruhu ortaya çıkartarak düzenli gelir sağlaycak bir iş modeli olarak da başlayabilirsiniz.